Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 42 times 0 Answers
0
اگر دانشگاهی در مونترال هدفمون باشه بهتره فرانسه هم قبل اومدن بلد باشیم یا خیر؟
2021-09-30 12:03:00
Canada
عمومی
#دانشگاه
0
Votes
0
Answers
42
Views
Similar Question:
#دانشگاه
بعد از كالج اجازه ٢ساله براي ويزاي كاري ميدن يا حتما بايد دانشگاه رفته باشيم؟
2021-08-30 01:44:00
#Canada
[دانشگاه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
و عصر بخیر لطف میکنید چند تا از آپارتمان های رنتال خوب نزدیک دانشگاه مونتریال رو معرفی کنید یا آپارتمان هایی که رفت و آمد آسانی داشته باشند.
2021-08-30 17:36:00
#Montreal
[رفت و آمد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
مدرک کارشناسی ارشد دانشگاه اصفهان در مقایسه با دانشگاههایی مثل شریف و تهران اعتباری داره برای اپلای در دانشگاههای کانادا؟
2021-08-31 10:05:00
#Canada
[کارشناسی ارشد]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
کسی هست تو دانشگاه وینیپگ تحصیل کنه ؟
2021-08-31 13:29:00
#Canada
[دانشگاه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
من فارغ تحصیل برق قدرت از یکی از دانشگاه های فنی حرفه ای هستم با معدل پایین الان سربازم بعد قصد دارم ارشدم رو برای شریف یا دانشگاه تهران امتحان بدم یا دنبال ادامه تحصیل تو دانشگاه های کانادا باشم؟(چون معدلم پایینه امکانش هست؟) اگر ایران ارشد بگیرم حدود ۴ یا ۵ سال زمان دارم چند تا سوال داشتم خدمتتون با این شرایط کانادا منو قبول میکنه فارق تحصیل دانشگاه تاپ ایران باشم باشم؟ در مدت چهار سال چه کار هایی باید انجام بدم که پذیرش راحت تر باشه؟ و بیشتر هدفم اینه برم سر کار اگر نشد تحصیلی برم و بعد کم
2021-09-01 09:41:00
#Canada
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
برای ارشد با معدل ۱۶.۸۰ و ایلتس بالا ۶.۵ احتمال اپلای برای دانشگاهای اونجا هست یا احتمالش کمه؟
2021-09-01 12:09:00
#Canada
[دانشگاه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
راهنمایی میخوام ازتون سپیده هستم کارشناس ارشد مدیریت و استاد دانشگاه، ۳۱ سالمه همسرم ۳۳ ساله و فوق دیپلم برق شرکت مهندسی برق داره و خودش رئیس هیئت مدیره شرکت با بیش از ده سال سابقه کار، کلاس آیلتس میریم اما هنوز امتحان ندادیم، و یک پسر ۷ ساله داریم، با توجه به شرایط به نظر شما بهترین راه مهاجرت برای ما چی میتونه باشه؟
2021-09-01 13:24:00
#Canada
[سال سابقه کار]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
نزدیکترین مرکز واکسیناسیون به دانشگاه کنکوردیا کجاست؟ کسی میدونه؟
2021-09-01 13:36:00
#Montreal
[دانشگاه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
امیدوارم حال همگی عالی باشه کسی میدونه آیا این حرف درسته اگر معدل ما از مینیمم پایینتر باشه کلا پروندمون بررسی نمیشه؟ من معدل کارشناسیم ۱۴.۹۳ و برای ارشد میخوام اقدام کنم یه نفر بهم گفت خودتو خسته نکن با ایمیل زدن درسته که اکثر دانشگاه های کانادا استاد محوره ولی کمیته در اصل پروندتو بررسی میکنه و چون معدلت از مینیمم کمتره اصلا بقیه ی رزومت رو هر چقدر هم خوب باشه نگاه نمیکنن خواستم ببینم درسته این حرف کلا باید بیخیال کانادا بشم
2021-09-01 13:50:00
#Canada
[دانشگاه های کانادا]
عمومی
0
Votes
0
Answers
42
Views
بچها كسي با ايلتس ٦ پاس ركوئست شده؟ و اينكه ميتونيم با خيال راحت رسيديم كانادا دانشگاهمونو عرض كنيم؟
2021-09-01 14:17:00
#Canada
[دانشگاه]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
12
Views
وقتتون به خیر ، میخواستم به مشورت ازتون بگیرم اگه وقتشو داشته باشین ? من ۲۴ سالمه ، اخرین مدرک تحصیلیم هم دیپلم و پیش دانشگاهی هست ، ۳ سال سابقه کار دارم و زبان فرانسه هم بلدم در حد b2 من برای فرانسه اقدام کردم ولی متاسفانه ریجکت شدم ، میخواستم خودمو اماده کنم برای سپتامبر سال بعد برای دانشگاه کانادا (ترجیحا کبک) برای مقطع لیسانس اقدام کنم ، سوالی که دارم اینه که اینکه من اخرین مدرک تحصیلیم دیپلم هست ممکنه امتیازخیلی منفیی باشه برام؟ اوضاع صدور ویزا چطوره؟ فرانسه که خیلی سخت ویزا میده ، کانادا
2021-09-05 11:08:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام. برای انجام آزمایش مدیکال در مونترال، کجا را پیشنهاد می کنید؟ ممنون
2024-01-10 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
6
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
7
Views
سلام اگر شخصی داخل کانادا با ویزای استادی پرمیت باشه آیا میتونه برای پدر و مادرش دعوتنامه بفرسته و اینکه چقدر ازمدت تحصیلش باید گذشته باشه ( محدودیت نداره که برای مثال بعد ۶ ماه بتونه بفرسته ) ؟؟ممنون
2023-05-15 00:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
12
Views
برای چکاپ چشم و چشم پزشکی برای پسرم میخوام نوبت بگیرم کاستکو بهتره یا نیو لوک و یا جای دیگه میشناسید؟
2021-08-02 10:38:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
وقتتون به خیر ، میخواستم به مشورت ازتون بگیرم اگه وقتشو داشته باشین ? من ۲۴ سالمه ، اخرین مدرک تحصیلیم هم دیپلم و پیش دانشگاهی هست ، ۳ سال سابقه کار دارم و زبان فرانسه هم بلدم در حد b2 من برای فرانسه اقدام کردم ولی متاسفانه ریجکت شدم ، میخواستم خودمو اماده کنم برای سپتامبر سال بعد برای دانشگاه کانادا (ترجیحا کبک) برای مقطع لیسانس اقدام کنم ، سوالی که دارم اینه که اینکه من اخرین مدرک تحصیلیم دیپلم هست ممکنه امتیازخیلی منفیی باشه برام؟ اوضاع صدور ویزا چطوره؟ فرانسه که خیلی سخت ویزا میده ، کانادا
2021-09-05 11:08:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal